Skip to content

Algemene voorwaarden

1.1 Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestelling overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Succesvolle Kinderen.

1.2 Identiteit Ordenemer
Naam: Succesvolle Kinderen
Adres: Langenbos 10, 8791, Waregem (Beveren-Leie), Belgi√ę ¬†(dit is geen bezoekadres)
E-mailadres: info@succesvollekinderen.be
Telefoonnummer: 0468/118501 (enkel voor WhatsApp)
VAT/BTW-identificatienummer: BE 0651629172

1.3 Prijs

Alle prijzen zijn in euro’s. De prijs die de consument verschuldigd is staat op de dag van bestelling op de website. Mochten er aanbiedingen van kracht zijn dan staat dit duidelijk vermeld op de website van Succesvolle Kinderen. 

1.4 Betalen

Na uw bestelling ontvangt u een e-mail bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 1 werkdag verzonden. Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld. We aanvaarden betaling via bancontact, kredietkaart, Apple Pay, Belfius Direct Net, KBC betaalknoop en Ideal. Hiervoor wordt de beveiligde website van MOLLIE gebruikt (https://www.mollie.com/be). We kiezen voor MOLLIE om onze klanten een eenvoudige en veilige betalingservaring te geven. Ook bedrijven zoals Pit&Pit, AVA, en Standaard Boekhandel gebruiken deze betalingsservice.

1.5 Verzenden

De verzendkosten worden automatisch berekend. De verzendkosten zijn gratis indien zo vermeld. ¬†Pakketten gaan met BPost en worden de dag na verzending bezorgd. U krijgt op voorhand een tracking nummer. We zijn niet verantwoordelijk voor een staking of een vertraging bij BPost. De verzending naar Belgi√ę kost 5,7‚ā¨/pakket en naar Nederland 6,99‚ā¨.

Voor de klanten buiten Belgi√ę en Nederland:¬†zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd.

1.6 Bestellingen afhalen

Bestellingen kunnen niet zelf worden afgehaald.

1.7 Annulering

Bestellingen kunnen niet geannuleerd worden omdat het gepersonaliseerde producten zijn. Mocht je het product willen annuleren, gelieve ons zo snel mogelijk te verwittigen via whatsapp of email info@succesvollekinderen.be. Mogelijks werd het product nog niet gemaakt en kun je de bestelling nog annuleren, waarbij het bedrag onmiddellijk wordt teruggegeven.

1.8 Retourrecht

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 werkdagen na ontvangst retour zenden, uitgezonderd de gepersonaliseerde producten. Gelieve ons eerst via email info@succesvollekinderen.be te verwittigen. De artikelen dienen in de oorspronkelijke verpakking, met alle elementen, en onbeschadigd teruggestuurd te worden. Indien akkoord, betalen we het bedrag volledig terug.

1.9 Aansprakelijkheid

Succesvolle Kinderen maakt bepaalde producten die enkel geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Bepaalde componenten zijn klein, zoals de magneten van My Little Routine. Deze componenten zijn gevaarlijk voor verstikking. De producten mogen niet gegeven worden aan kinderen kleiner dan 3 jaar. Succesvolle Kinderen is niet aansprakelijk voor ongevallen. Wees steeds voorzichtig en oplettend bij het geven van kleine voorwerpen aan peuters en kleuters.

1.10 Geschillen

Op deze Algemene Voorwaarden is Belgisch recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Belgische rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Succesvolle Kinderen is gevestigd bevoegd. Hoewel Succesvolle Kinderen haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.

2.0 Wijzigingsrecht                                                                                                                                

Succesvolle Kinderen behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Succesvolle Kinderen.

2.1 Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Succesvolle Kinderen opgeslagen om de bestelling te verwerken en worden niet verstrekt aan derden. Daarnaast gebruikt Succesvolle Kinderen uw gegevens voor het toesturen van mailings. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de wet op de privacy.

Succesvolle Kinderen, 2022 en