Vaakgestelde Vragen

Verzending en ontvangst

Je pakket wordt klaargemaakt en verzonden de dag na je bestelling. De levertijd van BPost is 1 werkdag.

De verzending is gratis vanaf een aankoopbedrag van 68€. De producten worden verzonden via Bpost. Normaal bedraagt de verzending naar België 5,7€ en naar Nederland 6,99€. 

Ja, BPost stuurt jou het tracking nummer via email.

Wees gerust, indien je pakket niet aankomt, sturen we je een nieuw pakket op.

Routinebord - My Little RoutineTM

We krijgen veel positieve feedback van kindjes van 3j tot 12j. Voor kinderen van 3j tot 6j dien je de symbooltjes wel eens uit te leggen, zodat ze de betekenis begrijpen. 

Het is moeilijk om het routinebord te delen. Ieder kind heeft hun eigen ritme om de taakjes af te werken. Het is best om 2 borden aan te kopen en deze boven of naast elkaar te plaatsen. Zo wordt het traagste kindje gestimuleert om de taakjes evensnel af te werken als het snelste kind 

Kijk samen met je kind naar de foto’s op de website en vertel hoe het routinebord werkt. Neem samen de beslissing of je het routinebord wil aankopen. Zo ben je zeker dat je kind het routinebord leuk zal vinden en de routines zal uitvoeren.

Vanaf de eerste dagen zal je kind er helemaal mee weg zijn. Er zijn zelfs kindjes die vanaf de eerste dag alle taken vlot en enthousiast uitvoeren. Is dit niet het geval, help je kind gedurende de eerste dagen totdat ze het helemaal begrijpen. Als het dan nog niet lukt, laat het ons weten via whatsapp of email voor extra tips en instructies.

Zeker en vast. We krijgen veel positieve feedback van kindjes met autisme, en ook van kindjes met ADHD.

Het routinebord is groot en stevig (gewicht: 0,5kg). De magneten zijn stevig, 3mm dik en kinderhandjes-proof.

Meestal plaatsen ouders het routinebord in de keuken of in de living. Dit is de beste plaats voor de ochtendroutines en een groot deel van de bedtijdroutines. 

  1. met 6 kleefpads 3M: met de 6 kleefpads kun je het routinebord aan een deur of vlakke muur kleven. Maak de oppervlakken vetvrij en druk de kleefpads voldoende aan.
  2. met ophangkoord: bevestig de ophangkoord aan het bord met de 2 voorgemaakte gaten. Hang de koord aan een haak die stevig bevestigd is aan de muur.

Als je niet tevreden bent, wat erg onwaarschijnlijk is, laat het ons binnen de 14 dagen weten via whatsapp of email. Na retour van het routinebord krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Takenpakket Gezinsbijdragen

We krijgen veel positieve feedback van kindjes van 2j tot 16j. We raden aan te starten vanaf een leeftijd van 2-3 jaar. Voor kinderen tot 8j dien je symbolen te gebruiken. Voor kinderen vanaf 8j zijn de werkbladen best geschikt.

Het basispakket (PDF’s, videocursus en ondersteuning door kindercoach) hoef je slechts 1x per gezin aan te kopen. Van het fysische deel (werkbladen, clipboards en kaarten) heb je 1x per kind nodig.

Ja, deze manier zal werken voor jou. Er zijn veel methodes die werken met beloningen of straffen, en dit werkt enkel op korte termijn. Je kan erop vertrouwen dat deze methode voor jou zal werken. Proberen kan je gratis, werkt het niet, dan krijg je het aankoopbedrag terug (<1 maand).

Vanaf de eerste dagen zal je kind er helemaal mee weg zijn. Er zijn zelfs kindjes die vanaf de eerste dag alle taken vlot en enthousiast uitvoeren. Is dit niet het geval, dan helpt onze kindercoach je verder totdat alles vlot verloopt. We willen dat je 100% tevreden bent.

We werken niet met straffen of beloningssystemen omdat dit slechts kortstondig werkt. We stimuleren de kinderen door een goede gezinssfeer te creëren. Deze goede gezinssfeer is zo aangenaam dat jouw kinderen het willen onderhouden door hun steentje bij te dragen aan het huishouden.

De methode die we toepassen is goedgekeurd door kinderartsen en verschillende opvoeders. De kinderen helpen mee uit eigen motivatie, omdat ze hun steentje willen bijdragen aan het gezin, en niet omdat ze gedwongen worden. Als je kinderen op deze manier laat meehelpen, is dit absoluut geen kinderarbeid, maar meerwaarde voor hen en het gezin.

Het takenpakket wordt opgestuurd met BPost en komt de volgende werkdag bij je aan. De toegang tot de videocursus,  PDF’s en kindercoach wordt via email verstuurd. 

Ja. De PDF-versie van de werkbladen is aanpasbaar met de gratis versie van Acrobat Reader.

Als je niet tevreden bent, wat erg onwaarschijnlijk is, laat het ons binnen de 30 dagen weten via whatsapp of email. We willen dat je 100% tevreden bent. Zoniet, dan krijg je je aankoopbedrag teruggestort.

Familieplanner

De familieplanner dient voor gezinnen van maximaal 5 personen. 

De familieplanner bevat 52 mooi gedesignde weken.

Nee, je kan direct beginnen. De familieplanner is doorlopend en kan gelijk wanneer in het jaar gestart worden. Het is nooit te laat om je gezinsleven te vereenvoudigen.

Je kan de familieplanner een liggend plaatsje geven, ofwel ophangen aan een haakje aan de muur. Wil je dat we een haakje meeleveren? Laat het ons weten in de opmerkingen bij jouw bestelling.

Als je niet tevreden bent, wat niet zal gebeuren, laat het ons binnen de 14 dagen weten via whatsapp of email. Na retour van de familiekalender krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Positieve kaartjes voor de lunchbox

Vanaf 6 tot 12 jaar. Onder de 6 jaar kunnen kindjes de tekst nog niet lezen, al spreken de figuurtjes voor zich.

De verrassende kaartjes passen ook in het doosje van de tussendoortjes.

Ja, de kaartjes hebben een coating die beschermd tegen vocht. Je kan de kaartjes telkens opnieuw gebruiken. Er zijn 56 kaartjes, dus iedere 56 schooldagen (~3 maanden) kan je opnieuw beginnen. 

Ja, op de achterkant van het kaartje is er plaats voorzien voor een persoonlijke boodschap. Schrijf dit met een balpen of een permanente stift. Gebruik geen whiteboard stift, omdat dit kan uitgaan op de lunch.

We krijgen veel positieve feedback van ouders, en nog nooit is er een klacht geweest. In bepaalde scholen is er zelfs een rage gestart en zijn de kaartjes erg populair.

Nee, één pakje per gezin is voldoende. Je kan de kaartjes tegelijk gebruiken voor al je kinderen. Tenzij je de kaartjes wil cadeau doen aan een neefje of nichtje.

Retourneren en ruilen

Als je niet tevreden bent, laat het ons binnen de 14 dagen weten via whatsapp of email. Na retour van de artikelen krijg je het aankoopbedrag teruggestort. Op voorwaarde dat de artikelen niet beschadigd of beschreven zijn.

Ja, dit kan. Als je niet tevreden bent, laat het ons binnen de 14 dagen weten via whatsapp of email. Na retour van de artikelen krijg je het aankoopbedrag teruggestort. Op voorwaarde dat de artikelen niet beschadigd of beschreven zijn.

Betaling

We aanvaarden betaling via bancontact, kredietkaart, Apple Pay en Ideal. Hiervoor wordt de beveiligde website van MOLLIE gebruikt: https://www.mollie.com/be. We kiezen voor MOLLIE om je een eenvoudige en veilige betalingservaring te geven. Ook bedrijven zoals Pit&Pit, Ava, en Standaard Boekhandel gebruiken deze betalingsservice.

We aanvaarden betaling via bancontact, Belfius, KBC, VISA, Mastercard, Apple Pay en Ideal. Hiervoor wordt de beveiligde website van MOLLIE gebruikt https://www.mollie.com/be.

Voorlopig nog niet, maar binnenkort zullen we ook Klarna aanbieden als betaalmogelijkheid.

Winacties en samenwerkingen

Ja, je kan een korting krijgen in ruil voor een mooie foto van jouw kind samen met het artikel. Contacteer ons via whatsapp of email voor een kortingscode.

We werken graag samen aan een aangename win-win relatie. Voor samenwerking kun je ons contacteren via whatsapp of email.

Contacteer ons

Na een bestelling krijg je automatisch een bevestigingsmail. Kijk eens onder “promoties” of in de spam folder. Als je geen bevestiging krijgt, contacteer ons gerust via whatsapp of email.

Contacteer ons zo snel mogelijk via whatsapp of email want na verzending van het pakket kan je bestelling niet meer geannuleerd of gewijzigd worden.

Via whatsapp of email. We antwoorden meestal onmiddelijk. 

Feedback kun je geven via https://www.succesvollekinderen.be/reviews/

Indien er een probleem is met jouw levering of artikel, gelieve ons via whatsapp of email te contacteren. 

We zijn gevestigd in Waregem (Beveren-Leie), België
Bedrijfsnaam: Succesvolle Kinderen
BTW-nummer: BE0766450844