Skip to content

Waarom moet ik altijd alles 5x herhalen?

Je moet alles 5x herhalen omdat de taak die je hen oplegt saai is. Ze weten wat te doen, maar negeren je commando omdat je nog niet boos genoeg bent. Ze hebben nog 4x herhalen de tijd totdat je écht boos wordt. Dus ‘laten we de saaie opdracht nog even uitstellen’. Tip 1: make your voice count. 1x een opdracht geven is genoeg. Zeg het op een lieve maar cordate manier. Tip 2: leer hen routines die ze, na wat oefenen, automatisch van A tot Z afwerken.

Hoe kan ik minder streng zijn?

Als je strenge huisregels oplegt, hoef je zelf niet zo streng te zijn. Maak duidelijke afspraken en geef je kinderen de tijd om de nieuwe grenzen aan te leren. Eens ze de regels en routines naleven, heb je jezelf vrijgemaakt om hen bij te staan met lieve woorden en knuffels. Kinderen vinden boze ouders niet leuk. Regels en routines daarentegen, vinden kinderen wel leuk. Het brengt hen rust en structuur, en ook voor jou.

Minder uitstelgedrag en minder ruzie

Uitstelgedrag wordt geneutraliseerd door routines. Eens de routine gestart is, gebeurt alles automatisch. Het kost nog weinig moeite, en het is nog plezierig ook. Zo is iedereen tevreden. Routines zorgen voor minder uitstelgedrag en minder ruzie.

Extra tijd maakt kindjes blij

Alles gaat veel sneller indien je niet alles 5x hoeft te herhalen, en de kindjes hun opdrachten vanzelf met plezier uitvoeren. Zo heb je tijd over om hen bij te staan met knuffels en lieve woorden. Zo kun je op je gemak helpen met het kammen van hun haar ‘s morgens, of lees je nog een verhaaltje bij bedtijd.

Start deze week nog

Leer je kinderen routines met dit routine-pakket. Binnen enkele dagen zullen ze hun routines automatisch uitvoeren, hoef jij minder streng te zijn, hoef je niet in herhaling te vallen, en heb je extra tijd over om hen bij te staan met lieve woorden en knuffels. We sturen dit routine-pakket met gelamineerde bladen, velcro, stickers, alcoholstift en handleiding naar je thuis. Zie hieronder wat dit routine-pakket inhoudt. Voor kinderen van 3 jaar tot 14 jaar.

Voor tips om het gezinsleven vlotter te laten verlopen, volg ons op Instagram:

Ochtend- en Avond routine

De “Op tijd naar school”-routine zorgt ervoor dat je kindjes zichzelf klaarmaken om naar school te gaan. Vanaf ze het bedje uit zijn, totdat ze klaarstaan met hun jasje en rugzak. De Bedtijdroutine begeleidt en stimuleert je kindjes om zich klaar te maken om naar bedje te gaan, inclusief huiswerk, water drinken, tandjes poetsen, en een zoentje.

Personaliseer je taken

Je kiest de taakjes die voor jouw kinderen van toepassing zijn. Je hebt keuze tussen vele taken die op een leuke manier gesymboliseerd zijn. Zowel de routine bladen als de taakjes zijn geplastificeerd, zo zijn ze kinderhandjes-proof. Voor routine-taken die niet zijn vermeld, krijg je blanco vakjes en een bijgeleverde alcoholstift. Oja, laat me de naam van jouw kind weten, dan worden je routine-bladen gepersonaliseerd.

Succesvolle Kinderen Routine Pakket-19

Enkele reviews

“Gauthier kan er goed mee overweg. Het is volledig naar onze verwachtingen.” 

“Hallo, we zijn zeer tevreden, de kindjes vinden het ook super leuk”

“Hij vindt het geweldig. Sam heeft A.S.S en ik ondervind zelf ook dat alles vlotter verloopt.”

“We zijn heel tevreden het werkt heel goed. We zocht iets waarmee ze gemakkelijk ging ga slapen want was nu heel moeilijk. Ze komt 4j en nu werkt dat heel goed. Soms doet ze nog moeilijk in bed zelf maar is al veel beter ook.”

“Om naar school te gaan gaat het veel vlotter. Ben echt helemaal tevreden, dankjewel”

“Lyana weet al perfect wat ze moet doen, het werkt goed en is plezant”

“Mila was er snel mee weg. Ik heb de routines aangekocht omdat ik wat rust in de ochtend en avondspits wilde. Mila is nogal een vergeetkous. Haar hoofd zit soms boordevol met vanalles waardoor ze vaak vergeet met wat ze bezig is of wat er nog moet gedaan worden. Deze routines zijn daar een perfect hulpmiddel voor. Ik laat ze ook al zelf de routines opmaken voor de volgende dag, zo leert ze ook haar dagen zelf plannen.”

Onze garantie

Bij de aankoop van de routinebladen krijg je een handleiding en de garantie dat jouw kinderen de routines met plezier zullen uitvoeren, en zo hun en jouw leven eenvoudiger maken. Indien dit niet het geval is, krijg je gratis email support totdat je resultaten ziet. 

Het doel van de routinebladen is ervoor zorgen dat de kinderen de routine taken automatisch en met plezier uitvoeren, dat jij minder streng hoeft te zijn, dat je niet alles hoeft te herhalen, en dat er een bevrijdende wind in jullie relatie waait. Als dit niet meteen lukt, help ik je graag verder.

Start deze week nog

We sturen dit routine-pakket met gelamineerde bladen, velcro, stickers, alcoholstift en handleiding naar je thuis. Klik op de onderstaande link en vul je naam, adres, e-mail en de naam van je kind in. De naam van je kind drukken we op de routine-bladen. 

De prijs van het Routine-Pakket is 24 €. De verzending naar België kost 5,7€.  Indien je vragen hebt kun je me contacteren via Whatsapp of via E-mail. Het routine-pakket is geschikt voor kinderen van 3 jaar tot 14 jaar.

Voor tips om het gezinsleven vlotter te laten verlopen, volg ons op Instagram: