Skip to content
check
AANBEVOLEN DOOR

Kinderartsen, psychologen en leraren

calender
LANGDURIG EFFECT

Kinderen vinden het leuk om routines te volgen

quality icon
WINNAAR VAN GOLD AWARD

Kids Concept Award 20/21

five-star-yellow
BEOORDEELD MET 4,9 STERREN

Gebaseerd op 687 recensies

Mijn kinderen maken mij soms GEK!

Leer je kinderen structuur op een leuke manier

Tanden poetsen 3

My Little Routine®

Vlotte ochtend- en bedtijdroutines
Voor 4 tot 12 jaar

My Little Routine® Routinebord
€34,90

Tussendoortje

Ontdek waarom het Routinebord wordt aanbevolen door kinderartsen, psychologen, ouders en leraren

“Een positief hulpmiddel op basis van onderzoek”

Als psycholoog en moeder beveel ik het routinebord van Succesvolle Kinderen® warm aan. Ze zijn een positief hulpmiddel op basis van onderzoek naar de voordelen van structuur. Dit routinebord begeleidt kinderen tijdens het klaarmaken om naar school te gaan, en om ‘savonds naar bed te gaan. Kinderen voeren hun routines uit met rust en overzicht. Het voelt niet als een sleur maar eerder als een spel. Het routinebord is luchthartig, mooi vormgegeven, interactief en leuk om te gebruiken.

– Lynn De Paepe, geregistreerd psycholoog en moeder van drie kinderen

“My Little Routine® is een ideaal hulpmiddel!”

Het routinebord van Succesvolle Kinderen® is een ideaal hulpmiddel om kinderen een reeks taken te laten uitvoeren, zoals het klaarmaken om naar school te gaan, of zich klaarmaken om naar bed te gaan. Als we hulpmiddelen zoals My Little Routine® Routinebord op grote schaal zouden gebruiken, geloof ik echt dat we de stress in de woonkamers kunnen verlagen en kinderen basisvaardigheden kunnen bijbrengen voor de toekomst.

– Myriam Veldeman, gespecialiseerd kinderarts, lid van Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde

“Een ontzettend positieve impact op mijn 4-jarige dochter”

Elk kind zou dit routinebord moeten hebben. Het had een ontzettend positieve impact op mijn 4-jarige dochter en dat in slechts 5 dagen. Ook haar broer van 9 is er goed mee weg. De routines voor school en slapen gaan lopen heel goed. Ze doen alles zelf en weten ondertussen al wat ze allemaal moeten doen. Als lerares met 10 jaar ervaring, heb ik veel kinderen zien worstelen met structuur. Ik gebruikte zelfgemaakte schema’s en kaarten, maar dit is toch wel veel mooier in de keuken. Eerlijk gezegd, dit mooie routinebord is briljant.

– Manon Claes, lerares en moeder van 2 kinderen

“Een absolute MUST-HAVE voor schoolgaande kinderen”

Dit routinebord een absolute MUST-HAVE voor schoolgaande kinderen. Het is een perfect hulpmiddel om je kinderen structuur aan te leren op een leuke en zelfstandige manier. Handig voor de ouders, maar ook voor het geestelijk en emotioneel welzijn in het latere leven van onze kinderen. Routines zijn essentieel om dingen gedaan te krijgen zonder last te hebben van uitstelgedrag. Het is ook perfect als je kind het lastig vindt om zich te concentreren. Het is een geheugensteun van de taakjes die nog te wachten staan. Ik raad al mijn cliënten dit routinebord aan. En eigenlijk is zoiets net zo nuttig voor ons als volwassenen.

– Veronique Mertens, kindercoach en kindervoedingsadviseur

Gebaseerd op de wetenschap achter structuur en routines

Waarom moet ik altijd alles 5x herhalen?

Je moet alles 5x herhalen omdat de taak die je hen oplegt saai is. Ze weten wat te doen, maar negeren je commando omdat je nog niet boos genoeg bent. Ze hebben nog 4x herhalen de tijd totdat je écht boos wordt. Dus ‘laten we de saaie opdracht nog even uitstellen’. Tip 1: make your voice count. 1x een opdracht geven is genoeg. Zeg het op een lieve maar cordate manier. Tip 2: leer hen routines die ze, na wat oefenen, automatisch van A tot Z afwerken.

Hoe kan ik minder streng zijn?

Als je strenge huisregels oplegt, hoef je zelf niet zo streng te zijn. Maak duidelijke afspraken en geef je kinderen de tijd om de nieuwe grenzen aan te leren. Eens ze de regels en routines naleven, heb je jezelf vrijgemaakt om hen bij te staan met lieve woorden en knuffels. Kinderen vinden boze ouders niet leuk. Regels en routines daarentegen, vinden kinderen wel leuk. Het brengt hen rust en structuur, en ook voor jou.

Minder uitstelgedrag en minder ruzie

Uitstelgedrag wordt geneutraliseerd door routines. Eens de routine gestart is, gebeurt alles automatisch. Het kost nog weinig moeite, en het is nog plezierig ook. Zo is iedereen tevreden. Routines zorgen voor minder uitstelgedrag en minder ruzie.

Extra tijd maakt kindjes blij

Alles gaat veel sneller indien je niet alles 5x hoeft te herhalen, en de kindjes hun opdrachten vanzelf met plezier uitvoeren. Zo heb je tijd over om hen bij te staan met knuffels en lieve woorden. Zo kun je op je gemak helpen met het kammen van hun haar ‘s morgens, of lees je nog een verhaaltje bij bedtijd.

Start deze week nog

Leer je kinderen routines met dit routine-pakket. Binnen enkele dagen zullen ze hun routines automatisch uitvoeren, hoef jij minder streng te zijn, hoef je niet in herhaling te vallen, en heb je extra tijd over om hen bij te staan met lieve woorden en knuffels. We sturen dit routine-pakket met gelamineerde bladen, velcro, stickers, alcoholstift en handleiding naar je thuis. Zie hieronder wat dit routine-pakket inhoudt. Voor kinderen van 4 jaar tot 12 jaar.

My Little Routine®

Vlotte ochtend- en bedtijdroutines
Voor 4 tot 12 jaar

My Little Routine® Routinebord
€34,90

“Mijn 3 kinderen hebben actief geholpen om de inhoud te perfectioneren en zijn al die tijd mijn inspiratie geweest. Ik hoop dus dat ons routinebord ook voor jouw kinderen de basis zal vormen voor vlotte ochtend- en bedtijdroutines.”

María Mercedes, designer, My Little Routine®

Hoe My Little Routine® werkt

Ochtend- en Avond routine

De “Op tijd naar school”-routine zorgt ervoor dat je kindjes zichzelf klaarmaken om naar school te gaan. Vanaf ze het bedje uit zijn, totdat ze klaarstaan met hun jasje en rugzak. De Bedtijdroutine begeleidt en stimuleert je kindjes om zich klaar te maken om naar bedje te gaan, inclusief huiswerk, water drinken, tandjes poetsen, en een zoentje.

Personaliseer je taken

Je kiest de taakjes die voor jouw kinderen van toepassing zijn. Je hebt keuze tussen vele taken die op een leuke manier gesymboliseerd zijn. Zowel de routine bladen als de taakjes zijn geplastificeerd, zo zijn ze kinderhandjes-proof. Voor routine-taken die niet zijn vermeld, krijg je blanco vakjes en een bijgeleverde alcoholstift. Oja, laat me de naam van jouw kind weten, dan worden je routine-bladen gepersonaliseerd.

IMG_2713

Enkele reviews

“Gauthier kan er goed mee overweg. Het is volledig naar onze verwachtingen.” 

“Hallo, we zijn zeer tevreden, de kindjes vinden het ook super leuk”

“Hij vindt het geweldig. Sam heeft A.S.S en ik ondervind zelf ook dat alles vlotter verloopt.”

“We zijn heel tevreden het werkt heel goed. We zocht iets waarmee ze gemakkelijk ging ga slapen want was nu heel moeilijk. Ze komt 4j en nu werkt dat heel goed. Soms doet ze nog moeilijk in bed zelf maar is al veel beter ook.”

“Om naar school te gaan gaat het veel vlotter. Ben echt helemaal tevreden, dankjewel”

“Lyana weet al perfect wat ze moet doen, het werkt goed en is plezant”

“Mila was er snel mee weg. Ik heb de routines aangekocht omdat ik wat rust in de ochtend en avondspits wilde. Mila is nogal een vergeetkous. Haar hoofd zit soms boordevol met vanalles waardoor ze vaak vergeet met wat ze bezig is of wat er nog moet gedaan worden. Deze routines zijn daar een perfect hulpmiddel voor. Ik laat ze ook al zelf de routines opmaken voor de volgende dag, zo leert ze ook haar dagen zelf plannen.”

Onze garantie

Bij de aankoop van de routinebladen krijg je een handleiding en de garantie dat jouw kinderen de routines met plezier zullen uitvoeren, en zo hun en jouw leven eenvoudiger maken. Indien dit niet het geval is, krijg je gratis email support totdat je resultaten ziet. 

Het doel van de routinebladen is ervoor zorgen dat de kinderen de routine taken automatisch en met plezier uitvoeren, dat jij minder streng hoeft te zijn, dat je niet alles hoeft te herhalen, en dat er een bevrijdende wind in jullie relatie waait. Als dit niet meteen lukt, help ik je graag verder.

Opruimen

My Little Routine®

Vlotte ochtend- en bedtijdroutines
Voor 4 tot 12 jaar

My Little Routine® Routinebord
€34,90

Welterusten

Index of /wp-content/uploads/2018/10GRATIS VERZENDING voor bestellingen vanaf 2 routine pakkettenFlag: Belgium on Google Android 12L